Dag 3, de stand staat!

Helemaal ingebouwd tussen een Zuid-Afrikaans team aan de linkerkant en een Braziliaans team aan de rechterkant kunnen we wel stellen dat we een bijzonder mooi plekje bemachtigd hebben! En qua inrichting hebben we ook absoluut niets te klagen.

SAM_0210.JPG

Ik hoor het u al denken, wat ziet dat er toch mooi uit. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Op dit moment liggen de X-Landers al een tijdje flink vermoeid op bed want dit was stiekem toch weer een dag met vele momenten. Het begon al in de ochtend…de jacht was begonnen!

De jacht naar zwerfafval natuurlijk! Op Tenerife hebben we een flinke wandeltocht gemaakt om passende decoratie te vinden voor in onze stand. Ondanks dat het een relatief schoon eiland is, is het ons door onze goede speurogen toch gelukt.

SAM_0161.JPG

Dit is gewoon een gave foto van onze wandeltocht. Voor sommige mensen een herkenbare pose. Plezier staat op nummer 1 toch!?

Terug naar onze toernooilocatie. Onze stand is prachtig geworden. We zijn er dan ook ontzettend trots op en vele andere teams zijn al langs geweest. Buiten was het natuurlijk met rond de 1500 personen wel even een geregel en gewacht maar uiteindelijk hadden we allemaal onze tickets rond en werden we tot de hal toegelaten. Het is een walhalla aan nationaliteiten maar dat was jullie al wel duidelijk. Even wat foto’s om deze woordenbrij te verduidelijken.

Wat een feest is het al, en wordt het nog (meer)…

SAM_0194.JPG

Morgen de eerste oefenwedstrijd, de openingsceremonie en een Welcoming Party. Spannend en o zo mooi. Gegroet!

 

 

 

 

 

 

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s