Dag 2 van onze trip.

Na een heerlijke nacht werden we door onze hotelkamerburen (een ander FLL-team uit Israël) rond een uur of zes vanochtend gewekt. De spanning van het aanstaande toernooi blijkt dus een internationaal gevoel te zijn…

We hebben na vandaag wel een aantal opvallende openbaringen gehad. Gezien het tijdstip van deze update, 23:45 uur lokale tijd, een kort en bondig verslag!

 • Het mysterie is ontrafeld. Ziggo of KPN zijn dankzij onze eigen WiFi-man overbodig geworden. Waar we ook komen, Robin zorgt er wel voor dat onze complete groep op de lokale WiFi van welk restaurant dan ook mag. Onderstaande foto geeft weer een mooi bewijs van een succesvolle onderhandeling.

 • Ook de tasjes van onze meest geweldige sponsor, onze eigen Gemeente Steenbergen, hebben hun nut bewezen. Fijne tasjes, ook als er zoals vanouds een half flesje water gemorst wordt. Het absorberend vermogen is groot! Namens Laura en de overige supporters: bedankt!

IMG_4739

 • Vandaag hebben we voor onze complete groep supporters onze laatste oefenpresentatie gehouden. Zowel voor onze huisgemaakte kanjer, de Trashtastic, als onze Core Values (Kernwaarden). Het ging zoals altijd super. De Engelse taal zit in the pocket, de lachjes staan op de gezichten, ze kijken de jury vriendelijk aan en ze weten waar ze over praten. We zijn trots op jullie. Een hele mooie afsluiting was het cadeautje van de gehele groep voor de teamcoach. Het kleine wondertje wat over een tijdje mag komen zal dit met grote trots dragen. En pa en ma lachen dit wondertje dan om twee redenen toe.
 • Morgen gaan we de stand opbouwen op de toernooilocatie. Eerst in de ochtend nog op jacht naar zwerfafval wat we in de stand gaan gebruiken als goed geplaatste decoratie. In de middag dus het eerste snuffelwerk van onze X-Landertjes aan de andere 115 teams uit 39 andere landen. 

Tot de volgende update en bedankt voor alle leuke reacties via Facebook!

  Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s