En we zijn gearriveerd!

Een vrij laat tijdstip voor een fatsoenlijke update maar het is even niet anders. Zittend op een trap in ons hotel is het gelukkig toch nog maar even gelukt om al onze volgers van een update te voorzien.

Vanochtend zijn we om acht uur vanaf Kruisland vertrokken. Na een bijna filevrije rit kwamen we in een toch redelijk zwaar beveiligd Charleroi aan. We zijn gelukkig zonder problemen door de controle gegaan zodat we mooi in de tijd in de vertrekhal konden wachten op het aan boord gaan.

Met bijna een kwart van het vliegtuig gevuld door X-Landers en supporters was dat natuurlijk gezellig. Het vliegen ging prima, ook al hadden Marcel, Veerle en Fenne nog nooit gevlogen. Ze vonden het zelfs wel leuk om te doen. Vooral het opstijgen was in trek.

Na het landen op het vliegveld van Tenerife-Zuid hebben we een vijftal huurauto’s bemachtigd en hebben we via de McDonald’s (iets wat de kinderen niet echt erg vonden) onze rit naar het noorden van het eiland vervolgd. Ons hotel is een fijne uitvalsbasis met de toernooilocatie in de buurt.

We gaan nu tevreden ons eerste nachtje in. Aangezien we hier een uurtje eerder leven, gaan we ons slaperige gevoel toch maar even de overhand geven. Op naar bed. Morgen weer een dag. En in de avond natuurlijk weer een update!

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s