This is it!

Het is aftellen geblazen. Nog 13 dagen en dan mogen we volop gaan genieten van het Europees Kampioenschap. Na vandaag nog 1 dagje school en dan zien de X-Landers elkaar pas weer op maandag 02 mei. Dat zal ongetwijfeld een bijzondere ochtend gaan worden!

Vandaag en morgen zijn we de laatste voorbereidingen aan het treffen. Niet alleen de X-Landers hebben alles op alles gezet om met een goed gevoel af te reizen naar Tenerife, ook de ouders hebben binnen de speciaal voor dit EK gevormde werkgroepen belangrijke taken verricht. Om u een idee te geven:

  • Een aantal ouders hebben zich de afgelopen weken beziggehouden met de inrichting van onze stand. Het onderstaande plaatje zal een prominente plaats in gaan nemen. En terecht!

landschap-holland-tulpen (2)

  • U heeft al eerder kunnen zien dat de X-Landers een flinke hoeveelheid stickers hebben geplakt op kompasjes. Naast deze kompasjes zijn er in onze stand ook typisch Hollandse stroopwafeltjes en drop. Ook hebben we X-Landers sleutelhangers en buttons, natuurlijk gemaakt van gerecycled plastic!

13051622_1719532628264368_7910408328501952645_n

Al deze weggevertjes komen in deze gezellige Hollandse (homemade!) mandjes.

IMG_4656

  • Ook bij onze hofleverancier van steun (AMTC/FLEC) is de afronding in volle gang. Dit eindresultaat onthullen we echter pas op het toernooi zelf!
  • Van het voor iedereen welbekende Maas Reclame hebben we onze Engelstalige banners en posters ontvangen. Naast dit standmateriaal hebben ze ook gezorgd voor de losse stickers op de X-Landers bedrijfswagen. Een bedankje is dus zeker op zijn plaats!

Waardecheque Dorpsraad

Tot de volgende update!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s