En dat maakt het helemaal af!

Mocht u de komende tijd verblind worden door een felgroen wagentje in de buurt van Kruisland?  U mankeert niets aan uw ogen! In samenwerking met TTDips hebben we sinds vandaag een heuse X-Landers 6.0 bedrijfswagen rondrijden! En u raadt het al, achter het stuur ziet u een hele trotse teamcoach!

IMG_4624

Eerlijk is eerlijk. Zodra je in je huiskamer door de lamellen heen nog een groene waas ziet, is het een duidelijk verhaal. De vraag om een opvallende kleur groen te pakken is aan alle kanten gelukt. Wat een geweldig resultaat.

Deze auto is behandeld met Plasti Dip, wat is dat eigenlijk?

Plasti Dip is een synthetische, vloeibare rubber coating wat in de V.S. is ontwikkeld. Dit product kan door middel van sprayen, smeren of (onder) dompelen eenvoudig worden aangebracht, maar ook weer eenvoudig van behandelde onderdelen worden verwijderd, zonder enige schade aan te brengen. Deze verwijderbare eigenschap maakt Plasti Dip een uniek product.

TTDips, bedankt voor het creëren van een geweldige ‘auto van de zaak’!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s