Een zomers tenue voor een zomers eiland! (+update!)

Dat ziet er weer prachtig uit. Het complete team in een nieuwe outfit gestoken om de Spaanse temperatuur (en spanning ?) goed te kunnen weerstaan!

Voor onze mooie tenues mogen we Alles is te bedrukken uit Roosendaal en Bakkerij Ton van Hees uit Oud-Gastel ontzettend bedanken! Ze zien er super mooi uit!

Tenslotte nog even een kleine foto-impressie van de laatste dagen. We zijn op dit moment bijna iedere dag na schooltijd aan de slag geweest met het verder programmeren van Dingetje 3.0. Dat gaat wel goed.

Ook oefenen we veel voor onze presentaties in het Engels. We merken dat het steeds beter gaat, al blijven sommige woorden wel moeilijk om goed uit te spreken.

Naast het presenteren zijn we ook druk bezig met de giveaways. Hier zijn we stickertjes van de X-Landers aan het plakken op kompasjes. Die kunnen we straks mooi uit gaan delen op het EK zodat iedereen iets heeft van ons. Maar er komt nog meer. Dat laten we jullie volgende week zien. Het heeft alles te maken met onderstaande foto en het gaat onze stand op het EK helemaal af maken….tot de volgende update! 

IMG_4552

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s