Daar worden wij heel vrolijk van!

We hebben de afgelopen weken al vele bedankjes uitgereikt. Toch hebben we nog genoeg lovende woorden over. Basil en Suez ReEnergy willen wij graag nog even extra in het zonnetje zetten.

download

Basil, een producent van allerhande accessoires voor op de fiets, was voor ons van grote waarde. Tijdens de geweldige ontwikkelfase van onze Trashtastics hebben we meerdere malen vragen mogen stellen aan deze maker van vele mooie fietsmanden en fietstassen.

We kregen tips over de plaats van de Trashtastics op de fiets en kregen een aantal bevestigingsmaterialen opgestuurd zodat de X-Landers zelf de keuze konden maken.  De riempjes en de houder voor het aan het stuur zijn geheel kosteloos door Basil geschonken!

 

En dan hebben we nog de volgende foto…hét bewijs dat ze van Basil ontzettend begaan zijn met de X-Landers.

IMG_0628

Wij zaten een beetje in de stress omdat onze hometrainer voor problemen dreigt te gaan zorgen bij de luchthaven en dus moesten we snel omschakelen naar een extra houder om onze GSM-oplaad-Trashtastic daar 100% werkend te kunnen demonstreren. Afgelopen vrijdag een mailtje, en vandaag zo’n goed gevulde doos mogen ontvangen. Wat een steun! Basil, bedankt! 

IMG_0631

Een ander groot en belangrijk bedrijf willen we hier graag ook nog even bedanken. Sita, of tegenwoordig genaamd Suez ReEnergy.

SITA_logo_PMS

Voor ons Kruislanders is dat geen onbekende naam! Aangezien er op steenworp afstand in Roosendaal een vestiging staat, was dit binnen het thema van dit jaar (de wereld van het afval) een snel gemaakte keuze om op bezoek te gaan. Dit was bijzonder snel geregeld en wat was het een interessante ervaring!

IMG_7549

Ons bezoek is dan al wel een tijdje geleden (september vorig jaar) maar ook Sita heeft binnen de sponsoring flink aan ons gedacht. Wij hebben het geluk gehad dat we onder leiding van Casper alles van het opvallend schone (!) bedrijf mochten zien. Naast een stukje afval grijpen, wat de kinderen super vonden, weten we nu veel meer over de afvalverwerking. Nee, ons restafval eindigt echt niet in de grijze container. Aan die uitspraak maken wij onze handen niet meer vuil!

Suez ReEnergy, ontzettend bedankt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s