Na goed nieuws volgt…nog beter nieuws!

Wat wordt ons laatste bericht toch goed bekeken. In korte tijd al het geld voor elkaar gekregen om de kinderen volledig gesponsord naar Tenerife te krijgen. Maar…houdt het daar op?

Nou, nee! En ook dat willen we graag nog even uitleggen. Direct na de bekendmaking in de diverse media zijn we vanuit verschillende hoeken benaderd met vele felicitaties. En na een gezellig gesprek kwam dan al snel de vraag of de begeleiding (de teamcoach en assistent) ook gesponsord kan worden. Wat is dat hartverwarmend.

logo-runners2

De Stonemountain Runners zijn daar een mooi voorbeeld van. Wie dat zijn? Wellicht kent u ze nog vanuit hun rol als mede-organisator van Met de Slee naar Benee! Aangezien deze groep zo enthousiast was over Kruisland, hebben ze besloten om ook goede doelen in Kruisland te ondersteunen.

11336839_667846279987344_990753030347771002_o

Mocht u ze niet kennen van dit evenement dan moet het wel van de Roparun zijn. De Stonemountain Runners zijn een groep van 24 mensen die jaarlijks meedoen aan de Roparun. En dat is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer (!) van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Sportieve kanjers dus!

Roparun-Route[1].jpg

Vindt u dit ook zo’n mooi initiatief? Op maandag 16 mei a.s. kan iedereen de Stonemountain Runners (in de ochtend) tijdens de doorkomst in Steenbergen komen aanmoedigen.

duologo2016-e1444842837488

Wij willen deze Steenbergse Renners dus ontzettend bedanken voor hun bijdrage! Mochten jullie een keertje moe worden, gooi een berichtje richting Kruisland en wij bouwen voor jullie wel een rijdend robotbedje.

Meer info vindt u via hier, via hun Facebookpagina.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s