Tweede Paasdag is een mooie dag om op zoek te gaan!

Niet naar eitjes, nee… We zijn op zoek naar het juiste staafje!

Feestdag of niet, op de vraag wie er vandaag wilde komen om ons Dingetje 3.0 weer verder te programmeren, werd er zoals vanouds weer enthousiast gereageerd!

IMG_0566

We zijn al sinds deze morgen lekker op jacht naar de juiste blokjes en staafjes. Op dit moment zijn we ons robotwerk aan het optimaliseren. Opzetstukken moeten worden aangepast om straks op het EK nog meer punten binnen te halen.

We weten dat we met de robotwedstrijden op het EK niet in de top 10 zullen komen, op YouTube staan immers diverse filmpjes van indrukwekkende creaties van andere FLL-teams. Die robots zijn van zo’n hoog niveau dat je bijna een professor in de technische wetenschappen moet zijn om dat te kunnen verzinnen! Hier vindt u een voorbeeldje. En niet schrikken…dat doen wij ook al niet meer.

IMG_0567

Nee, laat ons maar lekker scoren met de Trashtastic! Ons prullenbakje heeft dat op eerdere wedstrijden al laten zien. Wel doen we uiteraard ons best en zullen we ons robotje binnen onze mogelijkheden zo goed mogelijk voorbereiden!

We wensen u nog een fijne Tweede Paasdag!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s