Spraakmakend Sonja bij de SLOS.

Ook dat was weer een leuke ervaring! We komen net uit de studio van de SLOS, de lokale televisieomroep van Steenbergen. Zoals jullie al wel kunnen zien op de foto, het was weer een gezellig interview!

IMG_0457

Met maar liefst drie camera´s en een stapel aan vragen van Sonja hebben de X-Landers een fijn interview afgerond. De vragen vlogen ons om de oren.  Hoe dit team tot stand is gekomen, hoe de regiofinale in Breda was gegaan en natuurlijk hoe we reageerden toen we hoorden dat we naar het EK op Tenerife mochten gaan.

Vragen waar de X-Landers wel raad mee weten. De microfoon werd de hele tijd tussen de kinderen doorgegeven en onder het genot van een glaasje drinken was dit interview weer zo voorbij. Dit kunnen ze ons niet meer afnemen, weer een leuke ervaring rijker.

IMG_0462

Het programma ‘Spraakmakend Sonja’ komt (in verband met de montage) aankomende zondag op de SLOS, of uiterlijk volgende week zondag. Na de live-uitzending is de uitzending ook via het internet op deze site te zien.

SLOS bedankt!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s