Gaaf!! Gemeente Steenbergen als officiële sponsor!

Dat gaat spannend worden! Volgende week woensdag (30 maart) zijn we om 19:00 uur uitgenodigd in het gemeentehuis in Steenbergen. We gaan dan horen wat de Gemeente Steenbergen voor ons in petto heeft! WOW!

image-3533349

Dat ze van de Gemeente Steenbergen enthousiast zijn over onze kanjers wisten we al wel. Naast wethouder Cors Zijlmans was ook onze nieuwe burgemeester Ruud van den Belt direct verliefd op onze Trashtastic.

Helemaal geweldig is het bericht wat we vandaag hebben ontvangen. Er is zelfs een echte uitnodiging voor de lokale, regionale en landelijke pers de deur uit gegaan! En dat mogen we hier ook delen. Natuurlijk doen we dat graag! Iedereen is welkom om volgende week woensdag naar de uitreiking te komen kijken. Wij zijn in ieder geval door het dolle heen. (En heel benieuwd wat het gaat worden…)

We houden jullie op de hoogte! Hier kunt u het persbericht bekijken:

PERSUITNODIGING Gemeente Steenbergen sponsort X-landers 6.0

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s