Op bezoek bij de Lions Club Steenbergen.

Zo. Wat hebben we weer genoten. Een uurtje geleden hebben we onze presentatie voor de leden van de Lions Club Steenbergen afgerond en we zijn het er allemaal over eens. Dat presenteren werkt verslavend!

IMG_0399

Natuurlijk is het spannend om voor een grote groep heren te vertellen wat de Lego League is en wat we er allemaal voor gedaan hebben om dit te mogen bereiken. Gelukkig waren de Lions een uitstekend publiek voor ons. En, laten we eerlijk zijn, een schimmenspel op zijn tijd is op iedere leeftijd leuk.

IMG_0396

Wat was nu de reden om naar Steenbergen af te reizen? Eigenlijk was dit heel simpel, de Lions waren een van de eerste grote sponsoren. Als dank hadden we ze gevraagd of ze ons een keertje op bezoek wilden hebben. Daar hadden ze wel zin in en het stond al snel vast dat we vandaag, voor hun grote vergadering, ons verhaal mochten doen.

IMG_0410

En wat was het leuk! De kinderen hebben alles verteld wat ze hebben meegemaakt en ze weten nu ook wat de Lions precies doen op zo’n donderdagavond.

Vooral het verhaal achter de naam ‘Dingetje 3.0′ vonden ze erg grappig. De Lions vinden het een knappe prestatie van deze groep kinderen. Heel mooi vonden ze het demonstratierobotje wat vrolijk rondjes bleef draaien om de zwarte lijnen op een speciaal gemaakte plaat. Iedereen stond even op en was verbaasd over wat zo’n robotje kan doen.

IMG_0419

Lions Club Steenbergen, wij willen jullie nogmaals bedanken voor jullie bijdrage en enthousiasme op deze avond. Super gedaan!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s