Binnenkort…overal!?

Vandaag mochten we onze net gewassen truien weer aantrekken. Direct na schooltijd zaten we alweer in de auto op weg naar Heerle.

Terwijl ze bij AMTC en FLEC druk in de weer waren met de laatste voorbereidingen voor hun bezoek aan een vakbeurs in Utrecht, hadden ze toch ook nog wel even tijd om een journalist en fotograaf van BN De Stem binnen te laten.

Vandaag zou het eens even wat minder gaan om de X-Landertjes zelf, maar meer over de Trashtastic. Binnen enkele dagen verschijnt er namelijk een wat groter artikel in de krant over hoe onze Trashtastic is geboren en in no time al zo is gegroeid. Naast het praten over de basisversie en de uitbreidingen 1 en 2, hadden de X-Landers ook nog even de tijd om voor de website een gave foto te maken.

SONY DSC

Dan hebben we ook nog twee leuke afspraken staan.

Aanstaande donderdag mogen we bij de Lions Club in Steenbergen een presentatie geven. En binnenkort mogen we ook nog de studio in van de lokale tv-omroep, de SLOS. We beginnen er zelfs al een beetje gewend aan te raken!

Ook hebben we nog een mooie reactie ontvangen van de Gemeente Bergen op Zoom. Ze starten deze maand met een pilot ‘beloningssystemen flesjes en blikjes’ waarbij scholen en verenigingen een vergoeding krijgen voor het inzamelen van al het eerder genoemde zwerfafval wat op straat ligt. Ons idee zou daar heel goed een plekje kunnen krijgen, hebben we gelezen. Wel jammer dat we niet bij de Gemeente Bergen op Zoom horen… maar ja! Wel weer een enthousiaste reactie over ons prullenbakje!

Trashtastics X-LANDERS 6.0

Lieve Trashtastic, nu is het jouw beurt om beroemd te worden in de regio! Zet ‘m op!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s