Een terugblik op onze actiedag!

Beste mensen, wat hebben we genoten. Niet alleen de kinderen stonden versteld van de opkomst, ook voor de ouders van de X-Landers was het genieten. We hebben met veel plezier deze dag georganiseerd en het was hartverwarmend hoe jullie dit als bezoekers hebben opgepakt. Eigenlijk kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: Kruisland bedankt!

De middag.

Wat een drukte tijdens de rommelmarkt! Dat kwam natuurlijk vooral door het mooie aanbod van speelgoed, spelletjes en boeken. Onze opslagruimte was in no time bomvol met spullen, dat was ook wel te zien aan de hoeveelheid tafels waar alle koopwaar op uitgestald was. Niet alleen de verkoop liep als een trein, ook de hulp van groep 8 liep gesmeerd. Wat hebben ze het druk gehad, en zelfs tot 17.00 uur was het service met een glimlach! Kanjers van kinderen!

Ook de workshops waren een perfecte aanvulling op de dag. En ook hier weer werd alles belangeloos voor de X-Landers gedaan. De foto’s spreken voor zich, wat mooi! Alle vrijwilligers en bezoekers, ontzettend bedankt voor het slagen van deze dag!

IMG_0117

De avond.

Om 19.00 uur gingen de deuren van de Zonneberg weer open voor het avondprogramma. Ook de bingo was een groot succes, mede dankzij vele donaties van lokale en regionale  bedrijven. Met ongeveer 100 bezoekers was het avondprogramma een perfecte afsluiting van een geweldige dag voor de X-Landers. Met op de valreep nog een bod van €325,-, was het duidelijk waar deze zomer de loungebank komt te staan. Familie de Jong uit Kruisland had het hoogste bod op de door Maatwerk in Meubels gemaakte bank. Gefeliciteerd!

IMG_0198

We zijn dan ook onwijs trots dat we nu mogen vertellen dat we €3000,- hebben opgehaald voor de deelname aan het EK van de X-Landers! Dus, zeggen we het nog een keer en we menen het uit de grond van ons hart: Kruisland bedankt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s