Wat hebben wij er zin in!!

Ja beste mensen, nog maar één nachtje slapen! Morgen is de grote dag! Alle danspasjes zijn ingestudeerd, de keeltjes zijn gesmeerd, de plakstiften staan op de juiste plaats en de bingoballen zijn netjes opgepoetst! Wij zijn er klaar voor.

En wat hebben wij de afgelopen weken toch bijzonder veel steun vanuit Kruisland en de regio mogen ontvangen. Het is zo bijzonder dat we het wel van de daken willen schreeuwen: ontzettend bedankt voor alle hulp!!

Nu mogen we jullie op de valreep nog snel een update geven van wat er morgen komen gaat. Het is niet mis…

Alle kinderen van de basisschool hebben een prachtige fotohouder gemaakt. Wat zien ze er mooi uit! Natuurlijk alles voor in de verkoop morgenmiddag, kijkt u zelf maar hoe mooi ze zijn geworden:

SONY DSC

Voor €2,50 heeft u zo’n mooi, uniek exemplaar mèt foto!

Dan zag u de twee ex-Zonnebergers al zitten op de mooie loungebank! Ewelina en Zoë waren het al snel met ons eens, dat zal wel een interessante veiling gaan worden morgenavond! De veiling zal morgen om 14:00 uur geopend worden. Om 23.00 uur weet iedereen wie de gelukkige hoogste bieder is. We hebben de fles wijn alvast klaargezet!

Wat hebben we van veel Kruislanders speelgoed, spellen en boeken gekregen, werkelijk hartverwarmend. Naast de rommelmarkt zijn deze juweeltjes ook te koop.

U heeft nu al twee keer een kijkje mogen nemen in onze prijzenkast en aangezien driemaal scheepsrecht is, bieden we u nu een laatste blik op een deel van onze prijzen.

SONY DSC

Dit is tevens een prachtig moment om alle sponsoren van de bingo eens in het zonnetje te zetten. In willekeurige volgorde bedanken wij:

Een behoorlijke lijst is het niet? Dat maakt ons ook extra trots!

Wij duiken zo ons bedje in. En we gaan dromen over een enorm gezellige dag morgen. Kruisland kennende hoeven wij ons geen zorgen te maken. Hier gaan we nog lang van nagenieten.

Tot morgen!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s