11 maart, de workshops!

En ook de middag staat al mooi in de steigers! Natuurlijk weet u al dat we van 14.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt hebben waar we voor een mooi prijsje leuke spelletjes, speelgoed en boeken te koop aan zullen bieden. Al het geld gaat naar de reis van onze X-Landers 6.0!

Nu hebben we naast de rommelmarkt ook nog diverse workshops, uiteraard tegen betaling!

Om maar gelijk te beginnen met de eerste knutselworkshop, verzorgd door Brigitte Boelen. Zijn ze niet super gaaf!?

paasknutsels

De tweede workshop is een dansworkshop, verzorgd door de X-Landers zelf! Voor de jongere kinderen gaan we een dans aanleren op ons meest favoriete liedje, K3 Airlines!Voor de oudere kinderen gaan we de beats opzoeken van Light it up!

De derde workshop is in combinatie met een bekend persoon! Onze eigen meneer Mario gaat helpen om een prachtige zangworkshop in elkaar te zetten. Met in de hoofdrol iemand die heeeeeeeeeel erg mooi kan zingen. Wij presenteren u: Josje Fontein!

De vierde workshop is ook een bijzondere. Wij denken dat het voor de meiden een echte hit gaat worden. Het invlechten van haren! Ik heb zelfs gezien dat ze naast het vlechten ook nog mooi gekleurde touwtjes in het haar kunnen zetten. Hiervoor schakelen we ook de hulp in van een aantal groep achters! Wat een samenwerking!

Aangezien we geld aan het inzamelen zijn, is het logisch dat we voor iedere workshop een passende vergoeding vragen. Bij de workshops is er ook iedere keer een maximum qua aantal deelnemers. Gelukkig houden we de workshops meerdere keren!

Los van de workshops hebben we ook nog wat anders.

Altijd al een echte tijger willen zijn? We hebben dankzij Melanie Castenmiller de mogelijkheid om geschminkt te worden! Altijd mooi!

schmink

Bent u al de hele tijd benieuwd naar onze robot, Dingetjes 3.0? Wilt u de Trashtastic, net zoals onze burgemeester, een keer in het echt ontmoeten? Robin en Marcel zullen u alles uitleggen over onze weg naar het Europees Kampioenschap! We gaan onze stand (zoals op de Beneluxfinale) voor de laatste keer op Nederlandse grond opbouwen!

Tijdens deze middag kunnen er al consumptiebonnen gekocht worden. Deze zijn ook tijdens de avond (bingo) geldig.

Ook willen we Melanie, Josje en Brigitte alvast enorm bedanken voor hun belangeloze inzet!!

happy-baby

Tot vrijdag 11 maart!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s